Informatii

Ma consider un artist vesnic calator!

     Imi plac calatoriile dinainte sa fi apucat sa ies vreodata din tara, de cand vizionam emisiuni de turism la singurul post de televiziune pe care il prindeam cand eram copil.


     Mereu mi-am dorit sa ajung sa cunosc locuri care sa ma umple de istorie, de arta, de arome culinare nemaiintalnite, de inedit, de arhitectura, de nou. Nu de putine ori m-am visat plimbandu-ma pe stradute inguste oprindu-ma sa vorbesc cu localnicii sau admirand obiectele puse la vanzare ca suveniruri care dureaza cat o viata de om.


        Intodeauna am fost un temerar, o luptatoare si am aranjat lucrurile in asa fel incat sa fie in favoarea mea. Am stiut dintodeauna ceea ce-mi doresc si ce ma face fericita si am hotarat sa imi urmez dorinta.         Motivul pentru care am decis sa creez aceast blog este acela de a imparti experienta mea cu iubitorii, pasionatii de calatorii. Doresc sa schimb mentalitati prin puterea exemplului si sa arat ca nu exista bariere cand vine vorba de pasiune, si, in acelasi timp sa fiu aici pentru un sfat util. 


        Calatoriile in afara tarii, au devenit din ce in ce mai accesibile si pentru persoanele cu dizabilitati si as dori sa contribui cu informatii pretioase cat si sa impartasesc din experienta mea, cu scopul de a incuraja si aceaste persoane sa calatoreasca. Pana in prezent, prin toate cautarile mele pe internet si pe bloguri de calatorii nu am gasit informatii despre cat de prietenos poate fi un oras pentru o persoana cu dizabilitati. 


         De aceea, voi incerca pe acest blog, ca pentru fiecare oras vizitat sa prezint plusurile si minusurile acestuia din perspectiva unei persoane cu dizabilitati.